Kész lett a diós kockám.
Nagyon finom,és egyszerű.
Az alapja linzer tészta,azt meg kenni nekem szilva lekvárom volt és arra kenni a diós masszát,amibe tojás sárgája,és felvert fehérje kell.
Ja és citrom,és leve,attól lesz olyan pikáns az íze...
2010.01.23. 21:45 cincike1
20 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://cinci.blog.hu/api/trackback/id/tr606058402
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
varnyu 2010.01.23. 21:52:56
nagyon jól néz ki :D
kata... 2010.01.23. 22:31:53
Szeretem!!!!:D%lol%
cinci 2010.01.23. 22:59:21
Kata
Szoktál ilyet sütni???
cinci 2010.01.23. 22:59:34
:):) vegyél..
kata... 2010.01.23. 23:01:28
Nem,de azért biztosan szeretném,hisz diós!%lol%az csakis finom lehet :):D
cinci 2010.01.23. 23:17:43
Igen..az:)
Thalia 2010.01.24. 06:16:20
nagyon szép lett!
Magdus 2010.01.24. 07:35:15
Én most vettem a reggelimhez, Isteni, nagyon köszi....
Dédike 2010.01.24. 08:31:38
Finom !
pedig már nyakig vagyok a dióval. Mennyiért veszed?
Barbara 2010.01.24. 09:10:48
szia Cincu, jól néz ki a sütid...!
Ebédnél kattintok párat és felteszem én is a mai menüt...
Megráztam magam és azt mondtam ma reggel: - ejj hát, mit kesergek? Fáj, de elmúlik és kész! Újra a régi énem köszön nektek kellemes vasárnapot, sok pihenéssel!!!!! -pussz-
cinci 2010.01.24. 09:40:22
Köszönöm Thália
Én nagyon nem szeretem a linzer tészta alapot készíteni...de annál finomabb.
Te mit csinálsz vele,h ne ragadjon???
Puszi
cinci 2010.01.24. 09:41:28
Nagyon szivesen Magduska:):)
Jó soká ébredtem,de már fő is au ebédem...
Te mit főzöl???
cinci 2010.01.24. 09:42:08
Dédike
Ezt nem vettem...kaptam,tőled:):)
cinci 2010.01.24. 09:43:33
Barbara,
..de jó neked,h csak úgy megrázod magad,és minden rendbe van...tanítanod kellene.
Mi lesz a menü???
Várom a képeket.
Puszi,és vigyázz magadra.
Magdus 2010.01.24. 09:47:47
Cicukám, én tegnap úgy főztem - a tőled megkívánt rizseshúst, - hogy mára is maradjon. Így ma egy kicsit magammal foglalozom, hajfestés, manikűr, stb...
Barbara 2010.01.24. 09:51:34
tegnap reggel egy tyúkom bánta a napfelkeltét,:) ami már fő a fazekamban húsleves formában, később kiveszem a nagyobb részeket és sütöm natúr vagy párizsiasan... Krumplipüré jó kis habosan és paradicsom szósz lesz feltétnek és almás süti (azt tegnap elkészítettem már /még jó.../ )
cinci 2010.01.24. 10:05:23
..én is úgy szoktam főzni,h elég lesz holnap is,és az nem kis mennyiség.
..de valahogy másnap mindíg kevés.
Másnap talán még finomabb mint frissen.
Magduska drága
Ne segítsek???
Puszi
cinci 2010.01.24. 10:07:02
Barbara drága
Nagyon vigyázz a főzéssel,mert téged üldöz a balszerencse.
Tudod sütésnél az olaj nagyon forró tud lenni.
Puszi
Thalia 2010.01.24. 17:10:32
Cincike, én úgy szoktam, hogy már reggel összegyúrom és minimum fél napot hagyom a hűtőben fóliában csomagolva...és rengeteget lisztezem a deszkát és a sodrófát...:)
cinci 2010.01.24. 17:50:32
Nekem is állt vagy fél órát a hűtőben.de lisztezni nem mertem.
Na majd leg közelebb:)
Utolsó kommentek